10.10.2008. / 17:04

Autor: Hrvoje Šimičević

Slučaj Hodak

Pavasović ponovno pozvan na poligrafsko ispitivanje

Razlog njegovog ponovog razgovora s policijom, navodno je činjenica što je u prošlim pokušajima bio previše rastresen da bi se rezultati mogli uzeti u obzir kao valjani

Dečko ubijene Ivane Hodak, Ljubo Pavasović Visković danas je, po drugi put u nekoliko dana podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Visković je proveo oko dva sata u policijskoj postaji u Henzelovoj ulici, a tamo je vidno potresen i pognute glave stigao jutros oko 10 sati.

Razlog njegovog ponovog razgovora s policijom, navodno je činjenica što je u prošlim pokušajima bio previše rastresen da bi se rezultati mogli uzeti u obzir kao valjani. Nakon izlaska iz postaje, Visković nije davao nikakav komentar novinarima.

Podsjetimo, uz Ljubu Pavasovića, svi ostali dečki ubijene Ivane Hodak bili su na policijskom ispitivanju, uključujući i Ivora Vucelića. U istrazi je do sada ispitano više od 230 ljudi, a policija nastavlja sa daljnjim obavijesnim razgovorima.

Vezane vijesti

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Petričić kazneno prijavio Mesića zbog lažnog iskaza

Politolog Darko Petričić podnio je kaznenu prijavu protiv bivšega hrvatskoga predsjednika Stjepana Mesića zbog lažnog iskaza na sudu vezanog uz novac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika