13.10.2008. / 14:04

Autor: Nina Tomljanović

Napad na Igora Rađenovića

Priznanje prvooptuženog ostaje u spisu

Na današnjem nastavku suđenja to je potvrdila i odvjetnica Ana Milković koja je kazala da je bila u policiji kada je prvooptuženi Šimunac, nakon uhićenja, priznao premlaćivanje i sve potanko opisao

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, prihvaćen je zakonit iskaz po kojemu je 41-godišnji Miodrag Šimunac priznao  napad na bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića.

To je na današnjem nastavku suđenja potvrdila i odvjetnica Ana Milković koja je kazala da je bila u policiji kada je prvooptuženi Šimunac, nakon uhićenja, priznao premlaćivanje i sve potanko opisao.

Šimuncov sadašnji branitelj zatražio je ponovo neka se  iz spisa izdvoji zapisnik s policijskog saslušanja, jer kako tvrdi, dogodile su se mnoge nezakonitosti i nepravilnosti.

Sutkinja Sanja Mazalin to je odbila, a odbijen je i prijedlog obrane da se saslušaju zapisničarka i policajac koji je ispitivao Šimunca.

Iduće ročište je zakazano za 16. listopada. Tada bi obranu trebali iznijeti Šimunac i drugooptuženi 26-godišnji Nikola Presečki.
Presečkom jena prošlom ročištu otac pružio alibi, rekavši da je u vrijeme napada na Rađenovića bio s njim i bratom kod kuće.

Zagrebačko općinsko državno odvjetništvo za optužene traži 16 mjeseci zatvora. Obojica su trenutno u pritvoru, a krivnju poriču i brane se šutnjom

Vezane vijesti

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

'Bandić je naručio premlaćivanje Rađenovića'

Tri godine nakon što je završio u zatvoru zbog premlaćivanja Igora Rađenovića, Miodrag Šimunac odlučio je otkriti ime naručitelja. Za Vijesti RTL-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika