15.10.2008. / 09:08

Autor: Nacionalova redakcija

Lažna predsjednica

Paris Hilton za Obamu

Paris Hilton, 27-godišnja američka bogatašica i TV zvijezda, nastavlja svoju kampanju za lažnu predsjednicu SAD-a, pa je ovih dana objavila svoj drugi spot. U njemu razgovara u svojoj kuhinji s glumcem Martinom Sheenom, koji je glumio američkog predsjednika u TV seriji "Zapadno krilo".

Sheen je dao Paris Hilton nekoliko savjeta kako se treba ponašati lažni predsjednik, te što da govori u svojoj kampanji. Ona je u spotu iznijela svoje stavove o političkim pitanjima, pa se založila za smanjenje kamatnih stopa i povlačenje američkih trupa iz Iraka.

Paris Hilton počela se šaliti kako će se i sama kandidirati za predsjednicu SAD-a nakon što ju je republikanski predsjednički kandidat John McCain uvrijedio u svojem predizbornom spotu. Tada je najavila svoju kandidaturu te snimila spot, koji je imao jako mnogo uspjeha.

Sada je snimila još jedan, a svrha tog spota nije samo da se izazove smijeh, nego njime želi potaknuti mlade ljude da iziđu na prave predsjedničke izbore, čime bi pomogla demokratskom kandidatu Baracku Obami jer mladi glasuju za njega.

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika