13.10.2008. / 22:21

Autor: Katarina Zorić

Pomoć 16-godišnjakinji

Pomozite djevojci koja boluje od dva zloćudna tumora

Martinini roditelji su očajni jer joj ne mogu platiti liječenje u inozemstvu i mole za pomoć

Martina Pirić, 16-godišnjakinja iz Čepina posljednjih pola godine provodi po bolnicama. U samo četiri mjeseca dobila je dva zloćudna tumora, teška po kilogram, objavila je Nova TV.

Martinini roditelji su očajni jer joj ne mogu platiti liječenje u inozemstvu i mole za pomoć.

Martina je prije pet mjeseci dobila karcinom na prsima. Izvađen je, a Martina je upućena na kemoterapiju. Ali, na prvom pregledu nakon terapije, utvrđen je još jedan, ovoga puta na želucu. Operirala ga je prije 13 dana, ali nalazi nisu dobri - zloćudan je opet ko i prvi.

Nadu im daje liječenje u inozemstvu, no za njih je to neizvedivo. Žive kao podstanari, majka je nezaposlena, a otac prima svega 1.500 kuna. Stoga trebaju pomoć.

Ukoliko želiti pomoći Martini, možete to učiniti uplatom na broj žiro računa: BANCO POPOLARE CROATIA 4115008 - 3134001352 na vlasnicu računa Martinu Pirić s adresom Osječka 53, Čepin ili se javiti Martininoj majci Mariji Pirić na broj mobitelja 098 97 85 878.

Vezane vijesti

Kako okončati svjetsku glad

Kako okončati svjetsku glad

Organizaciji Spasimo djecu (Save the Children) treba iz svega srca zahvaliti što nas je podsjetila na jedno od najneobičnijih i ponižavajućih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika