15.10.2008. / 12:46

Autor: Petra Horvat

Extra zona

Nikolina Pišek sama medijima dala golišave fotografije?

Časopis Stars je objavio golišave fotografije hrvatske voditeljice Nikoline Pišek,

Ona je svoje polugolo tijelo fotografirala u kupaonici dubrovačkog hotela, a fotografije su navodno bile namijenjene Kristijanu Curaviću s kojim je u ozbiljnoj vezi.

Nikolina Pišek je za časopis Stars izjavila kako je fotografije snimila mobitelom koji je izgubila tek dan kasnije. S obzirom da su tek sad procurile u javnost, voditeljica tvrdi kako je pretpostavljala da je mobitel uništen ili da leži na dnu mora.

Ipak, mnogi poznavatelji prilika na hrvatskoj estradi smatraju kako je to objašnjenje dosta neuvjerljivo, te kako je Nikolina Pišek možda i sama te fotografije ustupila časopisu. Naime, ona je trenutno angažirana kao voditeljica velikog reality showa 'Operacija trijumf', koji se snima u Srbiji, a emitira u više država bivše Jugoslavije.

Sudeći prema napisima u srpskim medijima, situacija na snimanju 'Operacije trijumf' daleko je od idealne, gledanost nije u skladu s očekivanjem producenata, a to je izazvalo i napetosti među protagonistima. Tako se navodno Nikolina Pišek već nekoliko puta žestoko posvađala s drugim voditeljima, a naročito s kolegicom Anom Mihajlovski. Zbog toga mnogi smatraju kako su ove fotografije objavljene kako bi se poboljšao rejting emisije.

Također, Nikolina Pišek je ranije tvrdila kako se neće sligati obnažena za Playboy ili neki od sličnih hrvatskih časopisa, tako da mnogi sad sumnjaju kako je objava fotografija samo njezina priprema za prihvaćanje takvog, unosnog, angažmana.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika