15.10.2008. / 19:40

Autor: Katarina Zorić

Potvrda glasnogovornice

Rastaju se Madonna i Guy Ritchie

Britanski The Sun tvrdi da je odluka o razvodu donesena nakon brojnih svađa i da par komunicira posredstvom osobnih asistenata

Nakon sedam i pol godina braka rastaju se pop kraljica Madonna i njezin suprug redatelj Guy Ritchie. Vijest se danas proširila tabloidima, a potom je informaciju potvrdila i glasnogovornica popularne pjevačice. Prenijela je  zahtjev uskoro bivših supružnika za poštivanjem privatnosti.

Britanski The Sun tvrdi da je odluka o razvodu donesena nakon brojnih svađa i da par komunicira posredstvom osobnih asistenata.

Prema pisanju tabloida, Madonna je kontaktirala odvjetnicu koja je vodila razvod Paula McCartneyja jer se boji za svoje bogatstvo budući da s Guyjem nije potpisala predbračni ugovor.

Guy i Madonna imaju troje djece - 12-godišnju Lourdes iz Madonnine veze s trenerom fitnesa, osmogodišnjeg Rocca i posvojenoga trogodišnjeg Davida iz Malavija.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika