16.10.2008. / 17:02

Autor: Katarina Zorić

Nakon Hajduka

Kreće preoblikovanje Osijeka i Cibalije

Na sjednici u Splitu trebale bi se i formalno dati suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša

Povjerenstvo za profesionalne športske klubove održat će u ponedjeljak u Splitu 13. sjednicu na kojoj će predstavnici HNK Hajduk izvijestiti članove Povjerenstva o okončanom postupku upisa i uplate dionica u procesu obvezatnog preoblikovanja.

Na sjednici će se razgovarati i o nastavku procesa obvezatnog preoblikovanja športskih klubova u športska dionička društva jer je Povjerenstvo zaključilo da su ispunjeni uvjeti za obvezno preoblikovanje NK Osijek i HNK Cibalia.

Na sjednici u Splitu trebale bi se i formalno dati suglasnosti za početak obvezatnog preoblikovanja slavonskih prvoligaša.

U proces obvezatnog preoblikovanja ući će i ostali klubovi hrvatske nogometne lige koji za to ispune uvjete, a kako ističu u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, pored NK Osijek i HNK Cibalia i HNK Šibenik bi uskoro mogao započeti proces preoblikovanja što je i želja predstavnika HNK Šibenik.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika