17.10.2008. / 11:20

Autor: Katarina Zorić

Tragedija u Detroitu

U pucnjavi jedan srednjoškolac mrtav, troje ranjenih

Policija je potvrdila da su trojica tinejdžera uhićena u svojim domovima pet sati nakon pucnjave. Ubojice su stari 15, 16 i 18 godina

Trojica tinejdžera u Detritu ubila su jednu osobu, a troje su teško ranili. Nakon svađe između dvojice srednjoškolaca, trojica tinejdžera odlučila su se na osvetu i naoružana krenula prema školi kako bi se obračunali s kolegama.

Izašavši iz teretnog vozila, ubojica je pucao u četvero tinejdžera na travnjaku ispred osnovne škole, u blizini srednje škole Henry Ford. Tri osobe su teško ranjene, a 16-godišnji Christopher Walker je ubijen.

Policija je potvrdila da su trojica tinejdžera uhićena u svojim domovima pet sati nakon pucnjave. Ubojice su stari 15, 16 i 18 godina.

Jedan od osumnjičenih i jedna od žrtava ranije toga dana su se posvađali. U bolnici se, u tešku stanju, za život bore 15-godišnjakinja i dva 16-godišnjaka.

Na mjestu događaja pronađeno je sedam čahura, a potraga za oružjem još uvijek traje.

Vezane vijesti

Belgijski biciklist preminuo tijekom 3. etape Giro d'Italije

Belgijski biciklist preminuo tijekom 3. etape Giro d'Italije

Belgijski biciklist Wouter Weylandt tragično je preminuo od ozljeda zadobivenih u padu tijekom treće etape prestižne utrke Giro d'Italija vožene od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika