17.10.2008. / 20:04

Autor: Nina Tomljanović

Labradorica Koni

Putinova psa pratit će sateliti

Putin je oglicu uzeo, nakon što je održan sastanak dužnosnika koji su razgovarali o mogućnostima novog ruskog sustava za satelitsku navigaciju GLONASS u nadgledanju stoke i divljih životinja

Koni, crna labradorica ruskog premijera Vladimira Putina dobila je danas ogrlicu koja će njegovu vlasniku omogućiti da joj prati kretanje uz pomoć satelita.

Putin je oglicu uzeo, nakon što je održan sastanak dužnosnika koji su razgovarali o mogućnostima novog ruskog sustava za satelitsku navigaciju GLONASS u nadgledanju stoke i divljih životinja. "Mogu li to iskoristiti za svog psa?" upitao je ruski premijer.

Putinov bliski prijatelj i njegov zamjenik, Sergej Ivanov je rekao da je 170 grama teška ogrlica s odašiljačem bila spremna za Koni već neko vrijeme i da je sada došlo vrijeme da se testira.

Ogrlica je odmah stavljena na labradoricu Koni. "Izgleda tužno. Gotovo je s njezinim slobodnim životom", rekao je Ivanov, a Putin mu je na to odgovorio: "Maše repom. To znači da joj se sviđa".

Vezane vijesti

Što muči svjetske velesile

Što muči svjetske velesile

Pred odlazak na summit skupine 20 najrazvijenijih zemalja svijeta (G-20) u Los Cabos (Cabo San Lucas, Baja California Sur), u Meksiko - njemačka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika