18.10.2008. / 12:14

Autor: Petra Horvat

Reakcija na poteze policije

Zvonimir Hodak: 'Policija pere nečistu savjest'

Otac ubijene odvjetničke vježbenice smatra da je nelogično da policija štiti njegovu obitelj na mirnom Bolu, nakon što je to propustila učiniti u Zagrebu

Zvonimir Hodak, otac hladnokrvno likvidirane Ivane Hodak, komentirao je oduzimanje putovnice bivšem dečku Ivane Hodak Ivoru Vuceliću. "Smatram da je to jedan od načina na koji policija pere svoju savjest za učinjene propuste", kazao je Hodak i ponovio da do tragične smrti njegove kćerke možda ne bi došlo da je policija postavila jednog svog službenika ispred ulaza u njihovu stambenu zgradu.

"Policija me sada čuva u mirnom Bolu", kazao je Hodak, koji se sa suprugom Ljerkom Mintas Hodak na Braču oporavlja od tragedije koja je zadesila njegovu obitelj, i naglasio da je u Zagrebu to propustila učiniti. Također, kazao je da nema novih saznanja o napretku policijske istrage. "U novoj Vladi i policiji poznajem samo Ivana Šimonovića", kazao je Hodak.

"Tvrdnja Ljube Pavasovića Viskovića da smo se moja supruga i ja protivili njegovoj ljubavnoj vezi s našom Ivanom zbog mog povrijeđenog očinskog ponosa jednostavno ne stoji", kazao je Ivan Hodak. Otac likvidirane Ivane kazao je da su on i supruga "malo konzervativni u tim stvarima", no istaknuo je da bi poštovao izbor svoje kćerke.

Hodak je u Bolu bio na misi zadušnici za pokojnu Ivanu Hodak koja je održana u Dominikanskom samostanu, no njegova je supruga bila spriječena zbog neodgodivog puta u Zagreb. Misa je održana i kako bi bračni par Hodak obilježio obljetnicu svog vjenčanja, a na isti je dan krštena njihova ubijena kćerka.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika