18.10.2008. / 13:40

Autor: Petra Horvat

Hrvatska

Kadrovske promjene u policiji

Čelnikom Uprave krim-policije imenovan je Boris Spudić, i to nakon gotovo godinu dana koliko se nije znalo tko će obavljati tu funkciju

Ministarstvo uutarnjih poslova je priopćilo da od ponedjeljka, 20. listopada, unutar njihovih redova u Ravnateljstvu policije nastupaju kadrovske promjene.

Boris Spudić, dosadašnji načelnik Sektora u Upravi kriminalističke policije Ravnateljstva policije, izabran je za načelnika Uprave kriminalističke policije.

Također, dosadašnji načelnik Ureda ravnatelja policije Dubravko Novak, imenovan je tajnikom Kabineta ministra, a na njegovo je mjesto načelnika Ureda ravnatelja policije imenovan Krunoslav Borovec.

Borovec je do sada obnašao funkciju načelnika Odjela za odnose s javnošću, međunarodnu policijsku suradnju i izvještajnu analitiku u Uredu ravnateljstva policije.

Načelnike PU imenuje ministar na prijedlog ravnatelja. Prema neslužbenim informacijama, iduće kadrovske promjene u policiji biti će na čelnim mjestima u splitso-dalmatinskoj i dubrovačko-neretvanskoj PU.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika