18.10.2008. / 18:38

Autor: Petra Horvat

Zagreb

Dinpo Drpić uhićen jer je vrijeđao policajce

Protiv Dinamovog će nogometaša najvjerojatnije biti podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira i dodijeljena novčana kazna

Nogometaš Dino Drpić danas je uhićen zbog vrijeđanja policajaca koji su ga zaustavili navodno zbog prebrze vožnje i jer je razgovarao na mobitel. Policijska ophodnja zaustavila je nogometaša Dinama oko 15 sati u Šestinama, a nakon zaustavljanja je bio drzak prema policacima, zbog čega je uhićen i odveden u policijsku postaju s lisičinama ma rukama.

Priveden je u Prvu policijsku postaju na Zrinjevcu, gdje je nad njim provedena prekršajna obrada.

Najvjerojatnije će protiv Drpića biti podignuta prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira, a prijeti mu i novčana kazna.

Dino Drpić i njegova supruga Nives Celzijus imaju dvoje djece.

Glasnogovornik Dinama Ado Kožul potvrdio je informaciju o uhićenju jednog od Dinamovih igrača. "Znamo za uhićenje, ali ne i druge pojedinosti. U klubu pretpostavljaju da je razgovarao mobitelom i žurio se na autobus kod maksimirskog stadiona kojim su igrači trebali otputovati u Šibenik na sutrašnju prvenstvenu utakmicu", kazao je Kožul.

Vezane vijesti

Dennis Rodman uhićen u Trieru zbog neplaćanja hotelskog računa

Dennis Rodman uhićen u Trieru zbog neplaćanja hotelskog računa

Bivši slavni NBA košarkaš Dennis Rodman (48) uhićen je u ponedjeljak ujutro u njemačkom gradu Trieru zbog neplaćanja hotelskog računa. Rheinische… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika