19.10.2008. / 13:16

Autor: Petra Horvat

Zagreb noću

Ispred kafića Limb Radomir S. pucao 30-godišnjaku u glavu

Napadača je skupina muškaraca maltretirala na parkiralištu nakon čega je zapucao na njih i teško ranio 30-godišnjaka

Sinoć oko 2,30 u jutro dogodio se pokušaj ubojstva vatrenim oružjem pred kafićem Limb u naselju Trnje.
Događaj se odvio na parkiralištu ispred kafića Limba u Plitvičkoj ulici, kada je nakon svađe 51-godišnjak Radomir S. pucao na 30-godišnjaka Željka Č. i pritom ga teško ranio.

"Pedesetjednogodišnji muškarac je nakon svađe pucao na 30-godišnjaka i pritom ga teško ranio. Ranjeni muškarac je prevezen u KB Sestara milosrdnica", kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Prema neslužbenim informacijama, 51-godišnjaka je maltretirala skupina redara, koji navodno imaju podeblji policijski dosje, no Radomir S. je posjedovao pištolj i zapucao je na napadače pri čemu je jednog ranio. Nakon što je pucao, Radomir S.  je pobjegao, no nakon otpilike pola sata se vratio na mjesto zločina gdje ga je policija uhitila.

Pronađeno je i vatreno oružje s kojim je Radomir S. pucao na 30-godišnjaka, a za oružje navodno nije posjedovao dozvolu. Prema neslužbenim informacijama, 30-godišnjak je pogođen s jednim metkom u glavu.Radomir je bio pod utjecajem alkohola, a do sada nije bio evidentiran u policiji. Obijica muškaraca su iz Zagreba, a motiv zločina za sada nije poznat policiji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika