19.10.2008. / 14:58

Autor: Petra Horvat

Petrač ipak osumnjičen?

Zvonimir Hodak: 'Imam nova saznanja o ubojstvu'

Odvjetnik umirovljenog generala Zagorca i otac ubijene Ivane Hodak medijima je dao natuknuti da je teorija o Petračevoj umiješanosti i dalje aktualna, a Petračev odvjetnik je zbunjen oprečnim izjavama koje Hodak daje u javnost

Samo dva dana nakon što je medijima izjavio da se namjerava ispričati obitelji Petrač zbog insinuacija da je umiješan u ubojstvo njegove kćeri, Zvonimir Hodak je danas izjavio da ima nova saznanja o ubojstvu te da ta saznanja potvrđuju njegove prvotne izjave  o ubojici.

Hodak je izjavio da se njegova prvotna teorija o Petračevoj umjetnosti nije promijenila ali da sada postoji daleko više varijanti. "Je li to objektivno ili subjektivno ocijeniti će oni koji su za to mjerodavni", kazao je Hodak.

Rajko Mlinarič, odvjetnik Hrvoja Petrača kazao je da se "ne zna kakve su sve kalkulacije tu počele raspredati. Jednom kaže da sumnja, drugi put da se spreman ispričati.

Ne razumijem što je tu u pitanju", kazao je te dodao da do sada niti jedan podatak nije pokazao sumnju da bi Petrač imao ikakvu vezu s ubojstvom Ivane Hodak.

Vezane vijesti

Petrač i Mateković Zagorcu moraju vratiti 750.000 eura

Petrač i Mateković Zagorcu moraju vratiti 750.000 eura

Hrvoje Petrač i Ivan Mateković, pravomoćno osuđeni zbog otmice sina bivšeg generala i pomoćnika ministra obrane Vladimira Zagorca, moraju Zagorcu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika