21.10.2008. / 08:40

Autor: Nacionalova redakcija

Košarka

NBA počela snimati film o Draženu Petroviću

Ekipa za promidžbu najpoznatije košarkaške lige na svijetu NBA (NBA Entertaiment) stigla je u subotu u Zagreb kako bi počela snimati dokumentarni film o Draženu Petroviću. Prvog dana snimanja glavni producent NBA Entertaimenta Steven Weintraub napravio je intervjue s Draženovim bratom Aleksandrom Petrovićem te s trenerom Mirkom Novoselom, koji je Dražena kao 20-godišnjaka doveo u Cibonu.

U ponedjeljak se američka snimateljska ekipa preselila u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović, gdje su snimljeni razgovori sa Stojkom Vrankovićem - Draženovim suigračem iz reprezentacije te majkom Biserkom Petrović, koja je govorila o Draženovu djetinjstvu, prvim košarkaškim treninzima i danima kad je, umjesto da svira gitaru, odlučio igrati košarku .

“Ovo je projekt kojem sam pristupio s posebnom strašću. Rodom sam iz New Jerseyja i gledao sam Dražena Petrovića puno puta uživo. Nadam se da će ovaj dokumentarni film približiti Dražena mlađim generacijama, koje ga na nesreću nisu imali prilike upoznati i gledati uživo”, rekao je za Nacional producent Steven Weintraub.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika