Objavljeno u Nacionalu br. 675, 2008-10-20

Autor: Ante Mihić

Trend

Vrhunska elektronička industrija na Zagreb Audio Video Showu

Zagrebački Audio Video Show jedan je od vodećih sajmova u regiji gdje se proizvođači i distributeri potrošačke elektronike predstavljaju poklonicima dobrog zvuka i slike, te konzumentima najnovijih dostignuća elektroničke industrije.

Na dosadašnjih 13 uspješnih predstavljanja Zagreb AV Show postavio je visoke standarde usporedive s vrhunskim sličnim događajima u zapadnom svijetu, kako u organizacijskom, tako i u smislu aktualnosti predstavljenih proizvoda.

U ekskluzivnom ambijentu hotela Sheraton Zagreb održat će se 14. Audio Video Show s posljednjim dostignućima kućne elektronike. Vodeći proizvođači ravnih ekrana predstavit će nove HD modele LCD i plazma TV-a na šest stotina četvornih metara velike dvorane hotela, a u sobama i dvoranama prvog i drugog kata hotela sve posjetitelje očekuju dodatna audio/video uzbuđenja, demonstracije mogućnosti kućnih kina i mogućnost isprobavanja high-end stereo sustava.

Ove godine - u skladu s interesom i ekspanzijom novih tehnologija - na sajmu će se predstaviti veći broj izlagača koji nude integracijska rješenja AV sustava za kuću ili poslovni prostor te uvoznici foto i video proizvoda.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika