21.10.2008. / 11:55

Autor: Petra Horvat

Hrvatska

Mateša jedini kandidat za predsjednika HOO-a

Članovi Skupštine će, osim predsjednika HOO-a, izabrati i četiri dopredsjednika, članove Vijeća HOO-a, te članove Nadzornog i Etičkog odbora

U srijedu 22. listopada održat će se 47. sjednica Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), koja je posljednja u ovom sazivu, a izborna sjednica Skupštine HOO-a na rasporedu je istog dana u zagrebačkom hotelu Panorama.

Vijeće će odlučiti o imenima članova ocjenjivačkog suda za Nagradu "Matija Ljubek", te raspraviti o izmjenama na listi korisnika razvojnog programa HOO-a. Izmjene koje se odnose na trenere i sportaše osobito su važne.

Očekuje se da će Vijeće prihvatiti i zahtjeve Nacionalnih športskih saveza, te da će prihvatiti pokroviteljstvo u organizaciji nekoliko značajnih športskih priredbi.

Prije postupka glasanja za predsjednika HOO-a, članovi Skupštine će dobiti informaciju o aktivnostima HOO-a  u proteklom četverogodišnjem razdoblju 2004.-2008.

Hrvatski rukometni savez jedini je predložio svog kandidata za predsjednika HOO-a, a radi se o dosadašnjem predsjedniku HOO-a Zlatku Mateši koji se kandidira u mandatnom razdoblju 2008.-2012.

Članovi Skupštine će izabrati i četiri dopredsjednika, članove Vijeća HOO-a, te članove Nadzornog i Etičkog odbora.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika