21.10.2008. / 20:19

Autor: Marko Biočina

Zagreb

Građevinski poduzetnik upucan u svom automobilu

Policija je izašla na mjesto gdje je pronađen leš u Vrapču i provodi očevidPolicija je izašla na mjesto gdje je pronađen leš u Vrapču i provodi očevidDva mrtva muška tijela pronađena su danas popodne u Zagrebu. Prvo je policija na Perjavici u zagrebačkom Vrapču u parkiranom luksuznom Mercedesu pronašla mrtvog muškarca propucane glave, da bi nedugo nakon toga bilo pronađeno još jedno mrtvo tijelo u Tesličkoj ulici u Dubravi.

Leš na Perjavici pronađen je oko 17:45 sati na adresi Manterovčak 100. Iako zasad policija nije htjela otkriti detalje s mjesta zločina, prema neslužbenim informacijama, muškarac je usmrćen metkom u čelo.

Prema informacijama koje su objavili pojedini mediji, ubijeni je identificiran kao Zoran Mrveljj, dok je automobil u kojem je pronađen u vlasništvu Boška B. Inače, navodno su susjedi posvjedočili kako je automobil u kojem je pronađen leš na istom mjestu bio parkiran od ranih popodnevnih sati. Prema njihovim iskazima, automobil je cijelo vrijeme bio upaljen, a žrtva je prostrijeljena s prednje strane.

Policijski službenici su u očevidu utvrdili, a glasnogovornica Policijske uprave zagrebačke Aleksandra Ljuba potvrdila, kako se radi o nasilnoj smrti, iako zasad nije isključena ni mogućnost da je posrijedi samoubojstvo.

Inače, Mrvelj je po zanimanju bio geodet, a navodno se bavio i trgovanjem građevinskim zemljištima na području Perjavice, gdje je i pronađeno njegovo tijelo. Policija smatra kako bi se upravo u njegovim polsovima mogao skrivati motiv ubojstva, ukoliko se pokaže da nije bila riječ o samoubojstvu.

Lokalni stanovnici posvjedočili su kako su Mrvelja viđali i ranije, te kako je ćelavi muškarac sličan njemu svaki dan u popodnevnim satima dolazio na tu lokaciju i tamo neko vrijeme sjedio u automobilu.

Što se tiče mrtvog muškarca pronađenog u Dubravi, čini se kako se u tom slučaju ipak nije radilo o nasilnoj smrti. Policija  je leš pronašla nakon dojave službenika hitne pomoći, te da su navodno na truplu bile vidljive teške ozljede glave. Ipak, nakon očevida je utvrđeno kako je uzrok smrti bio udarac glavom u pod nakon pada. Poginuli muškarac najvjerojatnije je pretrpio moždani udar, te je zato pao i udario glavom u pod.

Na obje lokacije policija trenutno provodi očevid.

Fotogalerija

  • Policija je izašla na mjesto gdje je pronađen leš u Vrapču i provodi očevid
  • Policija je izašla na mjesto gdje je pronađen leš u Vrapču i provodi očevid

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika