02.11.2008. / 14:20

 

Susret dvaju gradonačelnika

Bandić u Mostaru pozvao na bolje odnose Hrvata i Bošnjaka

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić potvrdio je zagrebačkom gradonačelniku dobre odnose između dvaju gradova, ističući kako vjeruje da će ovaj susret potaknuti nove oblike suradnje

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je u nedjelju prigodom posjeta Mostaru Hrvate i Bošnjake da unaprijede odnose u Bosni i Hercegovini ističući pri tome pozitivne primjere. "Odnosi između mojih zemljaka i Bošnjaka su ovdje dobri, ali mogu biti još bolji.

Trebamo zaboraviti ono loše, a okrenuti se onome što nas veže, što nas spaja, što je dobro", rekao je Bandić, ističući kako su odnosi između Zagreba i Mostara na zadovoljavajućoj razini. Kako prenosi Hina, mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić potvrdio je zagrebačkom gradonačelniku dobre odnose između dvaju gradova, ističući kako vjeruje da će ovaj susret potaknuti nove oblike suradnje.

Gradonačelnik Bandić je bio i u pratnji predsjednika Mešihata Islamske zajednice Republike Hrvatske, zagrebačkog muftiju Šefka ef. Omerbašića. Bandić i Omerbašić će u nedjelju posjetiti Sarajevo i Goražde.  
 

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika