03.11.2008. / 13:52

Autor: Ružica Đukić

Leonarda Boban: Zlobne glasine neće narušiti našu obiteljsku idilu

Dizajnerica i supruga bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana predstavila je novu kolekciju; u razgovoru za Extru demantira nagađanja da će posvojiti peto dijete, otkriva kako vrijeme najradije provodi u krugu svoje obitelji

Tridesetdevetogodišnja Leonarda Boban, dizajnerica i supruga nekadašnjeg nogometaša Zvonimira Bobana, prošlog je tjedna u svom zagrebačkom butiku predstavila jesensko-zimsku kolekciju modne marke Leonarda L.
Iako su njezine promocije gotovo uvijek zatvorene za javnost, a na njih su pozvane samo njezine prijateljice i klijentice, Leonarda Boban ovog je puta za Extru napravila iznimku. O kreacijama, novoj kolekciji, ali i njenom obiteljskom životu s Leonardom smo razgovarali kušajući domaće krafne koje je ispekla njezina prijateljica.
“Ne bih ovo nazvala klasičnom promocijom, to je više druženje s prijateljicama i klijenticama sa željom da se malo počastimo i da pogledaju moju novu odjeću. Nije da se itko treba posebno sređivati, kao za večernji izlazak. Mnoge od mojih prijateljica svrate samo u prolazu, s djecom, i želim da se ugodno osjećaju”, kaže Leonarda Boban.
Priznala je i kako je dobila "opasku" da je zakasnila s odjećom za ovu sezonu: “Tek kad počnem guštati u toplim materijalima mogu početi raditi odjeću za jesen ili zimu. Nisam tip koji zimi pokazuje ljetnu odjeću i obrnuto. Za mene je takav rad više mašinerija.“
Ove je sezone, tvrdi, uvela neke nove stvari, koje do sada nisu bile dio njezina prepoznatljivog stila:
“Moje se kolekcije uvijek baziraju na sličnim bojama i materijalima. Evo, ove su mi godine aktualne bordo, ljubičasta i tamnozelena boja. Iako to do sada nije bio moj stil, jer ne preferiram jako dekoltirano i mini-suknje, ove sam godine malo više izišla s minicama koje se mogu nositi na debele čarape i čizme. Sve što se popularno naziva 'must have' nastojim izbjeći. Ni ja se tako ne oblačim. Smatram da su u odijevanju jako važne individualnost i osobnost.”
Iako je često u raznim anketama proglašavana jednom od najljepše odjevenih Hrvatica, rijetko kad se mogu čuti njezini savjeti o odijevanju. Jedan od razloga je i taj što Leonarda Boban jako rijetko prisustvuje društvenim događajima, a i već nekoliko godina ne daje intervjue. Vrijeme najčešće provodi u svojoj radionici ili kod kuće s djecom.
Ona i njezin dvije godine stariji suprug Zvonimir roditelji su četvero djece: djevojčice Marije, učenice šestog razreda osnovne škole, sina Gabrijela koji pohađa prvi razred te tri i pol godine starih blizanaca Marte i Rafaela.
CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika