04.11.2008. / 11:11

Autor: Petra Horvat

Kadrovske promjene u MUP-u

Josip Turkalj novi lider interventne policije

Kadrovske promjene stupaju na snagu s jučerašnjim danom

U okviru kadrovskih promjena unutar MUP-a imenovano je pet novih dužnosnika, među kojima je i Josip Turkalj (42) koji je imenovan zapovjednikom Zapovjedništva interventne policije.

Turkalj je u MUP-u od 1991., a do sada obavljao dužnost pomoćnika zapovjednika za zajedničke poslove i logistiku u Zapovjedništvu interventne policije.

Imenovan je i novi čelnik Interventne jedinice policije PU zagrebačke, a riječ je o Josipu Rohačeku koji je do sada obavljao dužnost pomoćnika zapovjednika za operativne poslove u Zapovjedništvu interventne policije, a u MUP-u je već 29 godina.

Vladimir Faber, v.d. glavnog ravnatelja policije, načelnikom Odjela za javni red Uprave policije imenovao je Ivicu Porubića koji je do sada obnašao dužnost voditelja Odsjeka za sprječavanje nereda na školskim natjecanjima u Odjelu za javni red.

Josip Paradžik je imenovan načelnikom Odjela za nezakonite migracije u Upravi za granice, a Mirna Kovač je nova načelnica Odjela pomorske i aerodromske policije.

Vezane vijesti

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Potpisan Sporazum o uspostavi Centra za sigurni Internet

Sporazum o strateškom partnerstvu kojim je uspostavljen Centar za sigurniji Internet potpisan je danas u Ravnateljstvu policije Ministarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika