05.11.2008. / 18:41

Autor: Petra Horvat

Nasilničko ponašanje

Sin generala Koradea zaradio kaznenu prijavu

Korade je pretprošle nedjelje u kafiću u rodnoj Velikoj Veterničkoj sa šanka uzeo nož i usmjerio ga prema vlasnici Jasni Levar koja je preplašena pobjegla jer je nasilnik bio pijan

Marijo Korade, sin pokojnog generala Ivana Koradea, zaradio je kaznenu prijavu zbog nasilničkog ponašanja, što je potvrdio glasnogovornik krapinsko-zagorske Policijske uprave Robert Pavić.

Prema priopćenju policije, M. Korade je 27. listopada završio na Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira na osobito drzak način, zbog čega mu je određeno petnaestodnevno zadržavanje u Remetincu, a policija se danas ipak odlučila i na kazneni progon.

Korade je pretprošle nedjelje u kafiću u rodnoj Velikoj Veterničkoj sa šanka uzeo nož i usmjerio ga prema vlasnici Jasni Levar koja je preplašena pobjegla jer je nasilnik bio pijan.

Iako ga je prijatelj pokušao smiriti, 19-godišnji Korade je nasrnuo na goste u kafiću, nakon čega je na parkiralištu ispred kafića istukao prijatelja. Također, uzeo je pendrek i udario po krovu automobila kojim se dovezao Dražen Hudić, čiju je majku Ceciliju i nećaka mu Gorana ubio general Korade. Hudić se uspio obraniti, a Koradea je policija odvela u policijsku postaju u Zlatar Bistrici gdje je prenoćio.

Korade s nevjenčanom suprugom Leom Dragović ima petomjesečnog sinčića, a ranije je zaradio prekršajnu prijavu, koja je odbačena zbog nedostatka dokaza, za nasilničko ponašanje u obitelji.

Marijo Korade će iz Remetinca biti pušten 10. studenog, a idući se dan mora pojaviti na Prekršajnom sudu u Zlataru. Predsjednica Prekršajnog suda Jadranka Kiš-Šaulovečki saslušati će Koradea i svjedoke.

Vezane vijesti

Kazneno prijavljen vlasnik građevinske tvrtke

Kazneno prijavljen vlasnik građevinske tvrtke

Policija je kazneno prijavila 64-godišnjaka iz Karlobaga, vlasnika i direktora građevinske tvrtke iz Rijeke, zbog sumnje da je stan koji je nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika