10.11.2008. / 13:15

Autor: Ružica Đukić

Ekskluzivno

Maja-Paola Sestrić - Tajna ljubav Mistera Hrvatske

Prošlogodišnja stanarka Big Brother kuće do nedavno je bila u vezi s aktualnim misterom, upravo ona ga je vozila na probu za humanitarnu reviju na kojoj je Dino Bubičić upoznao svoju sadašnju djevojku, pjevačicu i voditeljicu Vlatku Pokos

Dino Bubičić, aktualni Mister Hrvatske, u vrijeme kada je upoznao svoju sadašnju djevojku, pjevačicu i voditeljicu Vlatku Pokos, već je bio u vezi. Hodao je tada s prošlogodišnjom natjecateljicom "Big Brothera" Majom-Paolom Sestrić.
Dino Bubičić i dvanaest godina starija Vlatka Pokos prvi put su se sreli prije otprilike mjesec dana za vrijeme humanitarne utrke Terry Fox Run na zagrebačkom Cvjetnom trgu.
Saznajemo kako su se upoznali i zbližili na humanitarnoj reviji koja se, u sklopu Dana vjenčanja, održavala prvog vikenda u listopadu. Nepoznato je kako ga je na probu za reviju vozila njegova tadašnja djevojka Maja-Paola Sestrić, u čijem je stanu, kada je poslovno iz Rijeke dolazio u Zagreb, uglavnom i spavao.
To da su Maja-Paola Sestrić i Dino Bubičić u vezi doznali smo još početkom rujna. Tada smo dobili informaciju kako ih se često može vidjeti zajedno u šetnjama ili u kafićima u Rijeci i Zagrebu. 

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika