14.11.2008. / 12:31

Autor: Katarina Zorić

Nakon politike showbiz

Sarah Palin u Očajnim kućanicama?

U Disneyu smatraju da bi njezino gostovanje bilo vrlo gledano, kao kad je gostovala u emisiji Saturday Night Live.

Republikanka Sarah Palin mogla bi se pojaviti u završnici pete sezone serije Očajne kućanice, piše New York Post.  Autor popularnih kućanica Marc Cherry navodno jako želi vidjeti guvernericu Aljaske u svojoj seriji.

"Marc je jako zaljubljen u Sarah i vidi je kao gošću zvijezdu koja bi igrala lik sličan njoj", izjavio je hollywoodski agent za odnose s javnošću Hal Lifson. Kaže da se s tom idejom slažu i u Disneyu jer smatraju da bi njezino gostovanje bilo vrlo gledano, kao kad je gostovala u emisiji Saturday Night Live.

Međutim, televizijska kuća ABC demantirala je izjave hollywoodskog glasnogovornika, a sam Marc Cherry nije želio komentirati novonastalu situaciju.

Zanimljivo je da su tijekom američke predizborne predsjedničke kampanje Saru Palin uspoređivali s likom hladne Bree Hodge koju glumi Marcia Cross. Najveća sličnost pronađena je u stilu odijevanja.



Vezane vijesti

Jon Huntsman najavio je kandidaturu za predsjednika SAD-a

Jon Huntsman najavio je kandidaturu za predsjednika SAD-a

Republikanac Jon Huntsman najavio je svoju kandidaturu za Bijelu Kuću, izvještava Spiegel.de. Pedesetjednogodišnji Huntsman bio je guverner Utaha od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika