14.11.2008. / 14:46

Autor: Katarina Zorić

Premijer gubi živce:

Sanader izvrijeđao Fabera jer radi svoj posao

Premijer je prozvao i privremenog glavnog ravnatelja policije Vladimira Fabera koji je jučer vrlo oštro kritizirao rad policije osobito u slučaju ubojstva Ivane Hodak

Nezadovoljan potezom predsjednice Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU Vesne Pusić, premijer Ivo Sanader izjavio je danas da se okrugli stol u organizaciji Nacionalnog odbora za praćenje pregovora s EU nije trebao održati jučer u isto vrijeme dok je on bio u Opatiji na skupu ekonomista.

“Želim podsjetiti da sam ja začetnik ideje o Nacionalnom odboru koji u Saboru funkcionira na nacionalnom koncenzusu parlamentarnih stranaka. Očekujem da ubuduće predsjednica Nacionalnog odbora sa mnom dogovara okrugle stolove”, istaknuo je Sanader.

Premijer je prozvao i privremenog glavnog ravnatelja policije Vladimira Fabera koji je jučer vrlo oštro kritizirao rad policije osobito u slučaju ubojstva Ivane Hodak. Sanader mu je poručio da mu je mjesto za radnim stolom i s policijom na ulici, a ne na okruglom stolu.

Premijeru Sanaderu zasmetalo je i što glavni državni odvjetnik Mladen Bajić na okruglom stolu nije sudjelovao kao uvodničar, nego je samo govorio u raspravi.

Vezane vijesti

Brkić: 'Vozio sam Porsche kao i ostali'

Brkić: 'Vozio sam Porsche kao i ostali'

Luksuzni Porsche panamera vozili su dužnosnici Ravnateljstva policije, izvještava Večernji list. Iz MUP-a tvrde kako vozilo nikada nije bilo plaćeno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika