15.11.2008. / 10:45

Autor: Katarina Zorić

Obavjesni razgovori

Roka Karana udario boksač?

Prema neslužbnim informacijama, policija je jučer kratko razgovarala i s Rokom Karanom u KBC Split, gdje je smješten na liječenje nakon što je pronađen na Rivi, ali je on rekao kako se ničeg ne sjeća

Roka Karana, sina splistkog pjevača Gorana Karana, navodno je udario jedan 20-godišnjak koji trenira boks. Neki mediji javljaju da je mladi boksač Roka Karana udario na splitskoj Rivi te se nakon toga udaljio s mjesta napada.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska izvještava da su obavljeni obavjesni razgovori  s više osoba za koje se pretpostavlja da bi mogli biti povezani s događajem, ali nitko nije priveden. Glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj naglasila je kako obavijesnim razgovorima policija pokušava rasvijetliti je li riječ o napadu na mladića, ili mu je pozlilo ili je u pitanju nešto treće.

Prema neslužbnim informacijama, policija je jučer kratko razgovarala i s Rokom Karanom u KBC Split, gdje je smješten na liječenje nakon što je pronađen na Rivi, ali je on rekao kako se ničeg ne sjeća.

Roko Karan pronađen je prije tri dana na splitskoj rivi s teškim ozljedama glave. Smješten je na Odjelu za  neurologiju splitskog KBC-a s potresom mozga i teškom ozljedom glave. 

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika