16.11.2008. / 14:00

Autor: Katarina Zorić

Pjevač usmrtio pješaka

Kaznena prijava protiv Kiće Slabinca

Kićo Slabinac svojim je vozilom usmrtio pješaka koji je gurao bicikl. Istražni sudac rekao je kako će se vještačenjem tek utvrditi je li se pješak u vrijeme nesreće kretao po kolniku ili pločniku

Nakon što je poznati pjevač Krunoslav Kićo Slabinac jučer usmrtio automobilom pješaka Mirka Brkića, policijska uprava Osječko baranjska podnijela je protiv njega kaznenu prijavu zbog neprilagođene brzine.

Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku Ante Kvesić potvrdio je da Kićo Slabinac nije bio pod utjecajem alkohola kada je u prometnoj nesreći usmrtio pješaka kod mjesta Feričanci. Kako bi se ipak otklonila svaka sumnja da je vozač u krvi imao alkohola, zatraženi su i dodatni nalazi krvi, a rezlutati bi trebali biti poznati za nekoliko dana.

Kićo Slabinac svojim je vozilom usmrtio pješaka koji je gurao bicikl. Istražni sudac rekao je kako će se vještačenjem tek utvrditi je li se pješak u vrijeme nesreće kretao po kolniku ili pločniku.

Nesreća se dogodila jučer oko 17 sati na državnoj cesti D2, a Mirko Brkić navodno je izletio pred automobil i Slabinac ga nije mogao izbjeći. Pjevač je nakon nesreće vidno potresen prebačen u našičku bolnicu, ali nije pretrpio nikakve ozljede.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika