17.11.2008. / 10:20

Autor: Petra Horvat

List Imotska krajina

Isprika Milanoviću zbog usporedbe sa Sotonom

Uredništvo Imotske krajine ispričalo se predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću zbog teksta Ante Čelana - Gaganića u kojem je naveo da su pripadnici oporbene stranke "antikršćani, antihrvati i sljedbenici ozloglašene KPJ, te da su vođeni Sotonom".

"Stav da Sotona vodi SDP Uredništvo ne dijeli s autorom i ovom isprikom se ograđuje od takvih isključivih autorskih pogleda", stoji u isprici lista, kojeg Grad Imotski sufinancira sa sto tisuća kuna, naslovljenoj na šefa SDP-a. Uredništvo je napomenulo da se ispričava i cjelokupnom članstvu SDP-a zbog članka "Komunističko promicanje jugoslavenstva i titoizma u RH" koji je izašao u prošlom broju lista.

Uredništvo, predvođeno potpisanim Antom Aračićem, navelo je da je do objave članka došlo omaškom, uz objašnjenje da je autor, koji je imače samo povremeni suradnik lista, zlouporabio povjerenje koje je Uredništvo u njega imalo. Navedeno je i da će javnu ispriku objaviti u sljedećem broju lista.

U nastavku ističu kako se nadaju da će SDP i Milanović prihvatiti njihovu ispriku. "Nadamo se da ćete prihvatiti ispriku i da ćemo nastaviti dosadašnju uspješnu suradnju u nastojanjima da se i u našem listu Imotska krajina čuje glas Vaše demokratske stranke o svim pitanjima kako u Imotskoj krajini tako i u cijeloj državi".

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika