17.11.2008. / 13:18

Autor: Petra Horvat

Fotogalerija

Izazovna Jennifer Aniston na naslovnici Voguea

Američka glumica Jennifer Aniston progovorila je o razvodu s Bradom Pittom, s kojim je bila u braku četiri godine, te o Angelini Jolie s kojom je glumac započeo vezu dok je još bio u braku.

Glumica poznata po ulozi u seriji "Prijatelji" tvrdi kako njihov brak i nije bio toliko loš, te da se ona i Pitt i danas povremeno čuju. Povrijeđena 38-godišnja glumica oštrije komentira Angelinu Jolie, za koju je rekla da nije trebala iznositi detalje o tome kako su se ona i Brad zaljubili na setu filma "Mr. & Mrs. Smith", dok je Pitt još bio u braku.

Angelina u to vrijeme nije razumjela da bi svojim riječima mogla nekoga povrijediti i oduševljeno je pričala o tome kako je zaljubljena i sretna. "Shvatili smo da je naše prijateljstvo i partnerstvo nekako drugačije, jednostavno se desilo. Za nekoliko mjeseci sam shvatila kako svaki dan jedva čekam da odem na posao", oduševljeno je prepričavala sadašnja gospođa Pitt.

Jennifer smatra da nije korektno što Angelina tako otvoreno priča o događajima iz vremena kada ona nije bila svijesna da joj je brak ugrožen. "Smatram da su to neprikladne pojedinosti o kojima se nije trebalo raspravljati", rekla je Jennifer u intervjuu koji je dala za časopis Vogue.

Intervju je ilustriran najnovijim seksi fotografijama američke glumice koje možete pogledati u Nacionalovoj fotogaleriji.

Fotogalerija

  • Jennifer Aniston

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika