20.11.2008. / 20:18

Autor: Nacionalova redakcija

Blokada Gajeve ulice

Lažna bomba ispod automobila Globusova novinara?

Djelatnici USKOK-a i DORH-a primjetili su svijetleću napravu ispod jednog automobila te su pozvali policiju koja je utvrdila da ipak nije riječ o bombi.

Policija je predvečer blokirala Gajevu ulicu zbog dojave o eksplozivnoj napravi ispred zgrade USKOK-a, ali je utvrđeno da je riječ o igrački.


Djelatnici USKOK-a i DORH-a primjetili su svjetleću napravu ispod jednog automobila te su pozvali policiju koja je utvrdila da ipak nije riječ o bombi. Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec rekao je da je protuekspozivnim pregledom utvrđeno da nema nikakve opasnosi jer se radilo o dječjoj igrački.


Prema neslužbenim informacijama naprava je bila postavljena ispod automobila novinara Globusa Hrvoja Appelta. Policija je potvrdila Nacionalu da je Appeltov automobil bio u blizini, ali nema službene potvrde da naprava bila ispod njegovog automobila.

Vezane vijesti

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana bomba od 250 kg u Sjevernoj Irskoj

Deaktivirana je bomba teška 250 kg pronađena u ostavljenom kombiju na jugoistoku Sjeverne Irske, objavila je u subotu policija koja je pronašla i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika