22.11.2008. / 12:18

 

Promjena vremena

Sinoć zabilježen snijeg u Lici i olujno nevrijeme u kontinentalnoj Hrvatskoj

Prema podacima državnog hidrometeorološkog zavoda, danas bi ipak trebalo prevladati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku

U Lici je protekle noći nakon kiše i grmljavine, zbog koje je na trenutke i nestajalo struje, palo 10-ak centimetara snijega. Jutros u 4 sata ukinuti su zimski uvjeti na području Korenice, koji su na snazi bili sinoć od 23,25 sati.

Snijeg je zabilježen na Plitvicama, području Babinog Potoka, te u Brinju, Otočcu, Gospiću i na Zavižanu. Jučer je pak snažno olujno nevrijeme zahvatilo područja kontinentalne Hrvatske, a najjače su bile zahvaćene Bjelovarsko-bilogorska, Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska i Brodsko-posavska županija.

Prema podacima državnog hidrometeorološkog zavoda, danas bi ipak trebalo prevladati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Na Jadranu će puhati umjerena i jaka bura, mjestimice s olujnim udarima, a na otvorenom moru jak i olujan sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura će iznositi od 3 do 8 °C, na Jadranu između 9 i 14 °C. 

Vezane vijesti

Kod Čabra snijeg i jedan iznad nule

Kod Čabra snijeg i jedan iznad nule

U dijelu Gorskog kotara pada snijeg, a jutros u 9 sati na meteorološkoj postaji Parg kod Čabra, gdje pada jak i neprekidan snijeg, izmjerena je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika