22.11.2008. / 19:06

 

Sramota na Gripama

Sukobili se igrači Cibone i Splita, 12 isključenih

U košarkaškom derbiju 9. kola NLB lige između Splita i Cibone na splitskim Gripama, 12 igrača fizički se sukobilo, nakon što su se Siniša Štemberger i Cibonin Rawle Marshall prvi uhvatili obračunavati.

Marshall je prema svemu sudeći laktom udario Štembergera, da bi mu splitski šuter brzo uzvratio. Ubrzo potom, došlo je do opće tučnjave na terenu, prenosi Sportal.hr, da bi u sudačkoj intervenciji potom bili izbačeni svi osim deset igrača koji su potrebni da bi utaknica bila regularna.

Kod Cibone, na terenu su tako ostali: Calloway, Kus, Rozić, Prkačin i Homan, s Andrićem na klupi, a kod Splita Shannon, Batina, Grant, Delaš i Stipanović sa Šarcem kao zamjenom. Smirivanju cjelokupne situacije nisu pomogli navijači na tribinama, jer su odmah nakon što se sukob proširio na više igrača, s upaljačima i ostalim predmetima počeli gađati goste iz Zagreba.

Foto: Mario Strmotić

Fotogalerija

Vezane vijesti

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

73 uhićenja, prijave protiv 60 osoba

Drugi Split Pride, u čijoj je povorci po procjenama policije bilo oko 700 ljudi, protekao je u najboljem redu bez incidenata, a privedene su 73… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika