23.11.2008. / 13:31

 

Ministarstvo i ravnatelji:

Učenici će zbog odlaska na prosvjede dobivati neopravdane sate

Ovim je najavama svim učenicima u srednjim školama dano do znanja kako će, ukoliko iz škole izostanu zbog prosvjeda koji su ove godine u nekoliko navrata u neugodnu situaciju doveli resornog ministra Dragana Primorca; svi biti 'sankcionirani'

Na sastanku predstavnika Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja i agencija Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (MZOS) vezanih uz srednje školstvo, odlučeno je kako će se svim učenicima koji ubuduće iz bilo kojeg razloga samovoljno napuste nastavu, davati neopravdani sati uz odgovarajuće pedagoške mjere, prenosi Hina.

Drugim riječima, ovim je najavama svim učenicima u srednjim školama dano do znanja kako će, ukoliko iz škole izostanu zbog prosvjeda koji su primjerice ove godine u nekoliko navrata u neugodnu situaciju doveli resornog ministra Dragana Primorca; biti 'sankcionirani'.

Sastanak je održan održan povodom nastavka provođenja priprema za provođenje državne mature, a ravnatelji su prema priopćenju iz Ministarstva, iskazali podršku svim mjerama koje će se uvesti kako bi se u nadolazećem vremenu pripremila provedba državne mature. Donesen je i zaključak kako s obzirom na dosadašnje aktivnosti po ovom pitanju, koje su uključivale i informiranje samih učenika, ali i besplatnih priprema za polaganje državne mature, više nema nikakvih razloga za bilo kakve prosvjede.

Vezane vijesti

Kontra Primorcu: Nisu Hrvati već Bosanci i Hercegovci starosjedioci na

Kontra Primorcu: Nisu Hrvati već Bosanci i Hercegovci starosjedioci na Balkanu

Nakon što je dr. Dragan Primorac iznio rezultate svog istraživanja prema kojima većina današnjih stanovnika Hrvatske ne vuče gensko podrijetlo od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika