25.11.2008. / 08:57

Autor: Nacionalova redakcija

Mediji

Kutle se sprema preuzeti svoj udio u EPH

Miroslav Kutle prije nekoliko je dana predao svom odvjetničkom timu dokumentaciju na temelju koje uskoro od Ninoslava Pavića, nominalnog suvlasnika EPH zajedno s njemačkim WAZ-om, namjerava zatražiti svoj udio u toj izdavačkoj kući. Da je Kutle jedan od tajnih suvlasnika EPH, zna se od konca 2000. kad je dnevni list Republika otkrio aferu Grupo i objavio ugovore o tajnom suvlasništvu nad tom izdavačkom kućom.

Među tajnim ortacima koji su se sakrili iza kodnih imena nalazio se tada i Miroslav Kutle, a uz Ninoslava Pavića u tom se kontekstu spominjao Vinko Grubišić, te osoba poznata svim ostalim suvlasnicima, za koju se vjeruje da je Ivić Pašalić. Iako su to oni formalno demantirali, većina se suvlasnika godinama potajno borila kako bi svatko dobio ono što misli da mu pripada.

Nekoliko se puta spominjalo i da je Pavić isplatio Kutlu, ali zadnji Kutlini potezi pokazuju da među njima i dalje ima nerazjašnjenih poslovnih odnosa.

Vezane vijesti

Potvrđena kazna Kutli

Potvrđena kazna Kutli

Kantonalni sud u Sarajevu potvrdio je zahtjev hrvatskog Ministarstva pravosuđa za priznavanje i izvršenje kazne Miroslavu Kutli u trajanju od dvije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika