27.11.2008. / 12:46

Autor: Katarina Zorić

Ministarstvo obrane:

Nećemo kupiti VIP helikopter

Mediji su, naime, nagađali o mogućoj nabavi takve letjelice nakon pada VIP helikoptera Mi8 u Vukovaru i stavljanja izvan upotrebe drugog VIP helikoptera. Pojavila se informacija u nekim medijima da su započeli razgovori između RH Alana i ruske tvrtke Rosobonoexport o kupnji dvaju VIP helikoptera

Ministarstvo obrane Republike Hrvatske opovrgnulo je danas medijske napise o mogućoj nabavi VIP helikoptera. "MORH ne namjerava kupiti VIP helikopter za prijevoz vojnih i državnih dužnosnika, niti je u planu donošenje takve odluke", objavljeno je na internetskim stranicama Ministarstva.
 
Mediji su, naime, nagađali o mogućoj nabavi takve letjelice nakon pada VIP helikoptera Mi8 u Vukovaru i stavljanja izvan upotrebe drugog VIP helikoptera. Pojavila se informacija u nekim medijima da su započeli razgovori između RH Alana i ruske tvrtke Rosobonoexport o kupnji dvaju VIP helikoptera.

Ministarstvo obrane na svojim internetskim stranicama navodi da se nakon pada VIP helikoptera sredinom 2007. u razdoblju do kraja 2007. te početkom 2008. razmatrala mogućnost kupnje jednog ili dva VIP helikoptera, odnosno mogućnost zamjene starih Mi8 helikoptera za novi helikopter. Međutim, kako navodi MORH, od te nabavke se odustalo. 

Vezane vijesti

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH je na svojim web stranicama objavio reagiranje na navode objavljene na internet stranicama Sindikata državnih i lokalnih službenika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika