30.11.2008. / 16:08

Autor: Petra Horvat

Hrvatska

Pucnjava u Zagrebu, tri osobe ozlijeđene

Jedna osoba je propucana, dok je druga ozljede zadobila u fizičkom sukobu

Zagrebačka policija je izvijestila da je u Vukovarskoj ulici, nedaleko Autobusnog kolodvora došlo do pucnjave u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Do pucnjave je došlo između tri muškarca s BiH državljanstvom nešto poslije 14:30 sati.

E.H. (25), A.M (22) i H.M. (55) stigli su na adresu Vukovarska 243 gdje su od osoba koje tamo stanuju tražili da im vrate dug.

Navodno se radilo o dugu od desetak tisuća eura oko kojeg su se verbalno i fizički sukobili državljani BiH i Romi koji stanuju na adresi u Vukovarskoj.

Dvojica su pretučena, a jedna osoba je propucana. Trojica ranjenih su pobjegli iz kuće i potražili pomoć policije. U isto su vrijeme pobjegli i njihovi napadači. Ozlijeđene osobe su prevezene u traumu.

Točan broj sudionika u sukobu za sada nije poznat.Nekoliko policijskih automobila nalazi se na mjestu događaja gdje se vrši očevid.Vezane vijesti

'Bandić ne poštuje zakon'

'Bandić ne poštuje zakon'

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Davor Bernardić optužio je danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da krši zakon jer je odobrio,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika