30.11.2008. / 17:00

Autor: Ivana Matić

Ivana Banfić u drugom mjesecu trudnoće

Pjevačica i njezin suprug, realizator programa na Novoj TV Krunoslav Ladišić, očekuju prvo dijete: Velikogoričanka je trudna dva mjeseca, no zbog negativnog iskustva, spontanog pobačaja u svibnju, ne želi o tome govoriti za medije

 Pjevačica Ivana Banfić ponovno je trudna. Kako Extra doznaje, iz pouzdanih izvora, u drugom je mjesecu trudnoće. Ivana Banfić već se duže vrijeme nije pojavljivala u javnosti. Prošlog tjedna, plijenila je pozornost svojim dolaskom u zagrebački frizerski salon Ruža gdje je gostovao poznati talijanski frizer Tony del Guidice . Zakopčana do grla nije skidala sa sebe kaput. Većina prisutnih počela je spekulirati kako je ponovno u drugome stanju. Pred tada uperenim televizijskim kamerama RTL televizije moguću trudnoću nije niti opovrgnula, niti potvrdila.
"Je, trudna je ponovno. Ali sumnjam kako bi ona i Kruno o tome sada voljeli pričati.", rekao je prijatelj blizak Krunoslavu Ladišiću, suprugu Ivane Banfić.
Velikogoričanka Ivana Banfić nije se javljala na telefon. Njezina menađerica Lovorka Lisičić telefonski nas je obavijestila kako je pjevačica od početka listopada uzela pauzu, koja će trajati sve do proljeća. Razlog izbivanju s glazbene scene opravdala je željom Ivane Banfić za mirnim obiteljskim životom. 

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Fotogalerija

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika