01.12.2008. / 18:08

Autor: Petra Horvat

Reakcija

Sanader: 'Slučaj Facebook je udar na demokraciju'

'Milanovićeva izjava je vrlo opasna. Nema satire sa nacističkim i ustaškim obilježjima', rekao je premijer

Premijer Ivo Sanader oštro je reagirao na izjavu predsjednika SDP-a Zorana Milanovića koji je fotomontažu Sanadera u nacističkoj odori, koja je objavljena na Facebook-u, ocijenio satirom. Također, pozvao je Milanovića da se izjasni o odvođenju na obavjesni razgovor predsjednika Foruma mladih SDP-a Dubrovnik Nikše Klečka.

"Milanovićeva izjava je vrlo opasna. Nema satire sa nacističkim i ustaškim obilježjima", rekao je premijer. Sanader smatra da to što se dogodilo na Facebook-u nije napad na njega nego na samu demokraciju u Hrvatskoj.

"Izjave kako sam povezan s akcijom dubrovačke policije ne želim niti komentirati", rekao je i dodao da je u tom trenutku bio na putu.

Sanader smatra kako je na internetu i Facebooku više onih koji podržavaju njegovu Vladu, nego onih koji su protiv nje. Izrazio je i žaljenje što je Milanović nacistička obilježja doveo u kontekst satire.

Premijer se osvrnuo i na izjavu ravnatelja policije Vladimira Fabera koji je rekao da je 50 posto kadrova u policiji došlo po političkoj liniji. "Policija je depolitizirana još od moje prve vlade", tvrdi Sanader.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika