02.12.2008. / 11:25

Autor: Sandra Županić

Zagreb

Najavljen prosvjed radnika Name, TDZ-a, Zabe i Geotehnike

'Prosvjedujemo zbog nezakonitog stečaja i pljačke u stečaju, te pljačke koju su tim poduzećima provele uprave banaka Zaba i PBZ', stoji u priopćenju koji potpisuje Slobodni sindikat

Prosvjed radnika Name, TDZ-a, Zabe i Geotehnike koji se osjećaju opljčkano i obespravljeno najavljen je za srijedu u 11 sati pred Trgovačkim sudom u Zagrebu.

Prosvjedni radnici su najavili da će nakon skupa pred Trgovačkim sudom u Petrinjskoj ulici krenuti prema Hrvatskoj narodnoj banci, koju će simbolično blokirati na sat vremena.

Prosvjed će se nastaviti pred sjedištem Privredne banke Zagreb u Račkoga 6, gdje će blokirati ulaz u poslovnicu te banke. Tom će akcijom pokušati prisiliti upravu PBZ-a na pregovore oko naknade štete radnicima koji tvrde da su opljačkani u nezakonitom postupanju PBZ-a u slučaju Name.

"Prosvjedujemo zbog nezakonitog stečaja i pljačke u stečaju, te pljačke koju su tim poduzećima provele uprave banaka Zaba i PBZ", stoji u priopćenju koji potpisuje Slobodni sindikat.

Vezane vijesti

Otpor kao životni stil

Otpor kao životni stil

Eckhard Tietke više ne može odgledati niti jedan krimić: "Ovdje smo toliko često konfrontirani s policijom, plavim žmigavcima i zvukom sirene, da ja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika