02.12.2008. / 14:34

 

'Nisu povrijeđena ljudska prava'

Sud odbio Thompsonovu tužbu protiv Grada Pule

Sutkinja je danas ponovila stajalište izneseno na prvoj raspravi iz sredine listopada, prema kojem nije sporan glazbeni izričaj M.P. Thompsona, već da je riječ o pravno utemeljenoj odluci Grada Pule

Općinski sud u Puli odbio je tužbu prema kojoj je Marko Perković Thompson od Grada Pule tražio odobravanje nastupa u pulskoj Areni. "Odbija se zahtjev tužitelja Marka Perkovića Thompsona i njegove producentske kuće MP-TON d.o.o. iz Zagreba za nalaganjem Gradu Puli da izda suglasnost za održavanjem koncerta Thompsona u pulskoj Areni.

Stoga su tužitelji dužni gradu Puli nadoknaditi parnične troškove u visini od 7085 kuna, u roku od 15 dana od pravomoćnosti presude", stoji u presudi koju je na pulskom Općinskom sudu izrekla sutkinja Mirna Frančišković.

Thompson je, podsjetimo, trebao nastupiti u Areni, no iz Grada Pule to nisu odobrili, pod obrazloženjem da je njegov zahtjev stigao nakon predviđenih rokova. Sutkinja je danas ponovila stajalište izneseno na prvoj raspravi iz sredine listopada, prema kojem nije sporan glazbeni izričaj M.P. Thompsona, već da je riječ o pravno utemeljenoj odluci Grada Pule. Nakon donošenja današnje presude, Thompsonov menadžer Zdravko Barišić najavio je podizanje nove tužbe na drugostupanjskom sudu.

Vezane vijesti

Thompson pred zidom?

Thompson pred zidom?

Porezna uprava ustanovila je da nema dokaza da je Marku Perkoviću Thompsonu novac koji je posljednje tri godine dobivao na svoj račun stigao iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika