03.12.2008. / 14:30

 

Vlast na oprezu

Pulska Arena pod policijskom zaštitom zbog prijetnji

Odluka o osiguranju Arene donesena je nakon što je krajem studenog anonimni muškarac telefonski upozorio da će, ukoliko se Thompsonu ne dopusti održavanje koncerta, zajedno s Crnim beretkama dići u zrak Arenu

Pripadnici policije raspoređeni su zajedno s zaštitarskom tvrtkom "Bakin Geršić" na području oko pulske Arene, nakon što je sud donio presudu u korist Grada Pule u sporu s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom.

Odluka o osiguranju Arene donesena je nakon što je krajem studenog anonimni muškarac telefonski upozorio da će, ukoliko se Thompsonu ne dopusti održavanje koncerta, zajedno s Crnim beretkama dići u zrak Arenu. Iz policije su pak poručili kako će određen broj pripadnika MUP-a, sukladno trenutnoj procjeni, do daljnjeg čuvati Arenu.

Tijekom današnjeg dana, zaštitari i predstavnici PU istarske sastati će se sa predstavnicima Arheološkog muzeja, kako bi dogovorili intenzivno čuvanje Arene.

Vezane vijesti

Thompson pred zidom?

Thompson pred zidom?

Porezna uprava ustanovila je da nema dokaza da je Marku Perkoviću Thompsonu novac koji je posljednje tri godine dobivao na svoj račun stigao iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika