05.12.2008. / 19:29

Autor: Petra Horvat

Fotogalerija

U Zagrebu prosvjed 'Stegnite vi svoj remen, bando lopovska' prošao bez izgreda

Prosvjed na Trgu bana Jelačića u Zagrebu započeo je u 18 sati hrvatskom himnom nakon čega je Josip Dell'olio održao govor pred oko 5000 prosvjednika. 'Samo ako budemo ujedinjeni, na taj nas se način neće moći više ignorirati', poručio je Dell'olio, jedan od inicijatora skupa.

U svom je govoru prozvao Vladu, medije, sindikate i oporbu, poručujući im da stegnu svoj remen, a govor je popraćen pljeskom prosvjednika. "Našom akcijom stegnuti remen razbit će se na tisuću komadića i zato na početku ovog prosvjeda poručujemo svim političarima - Stegnite vi svoj remen, bando lopovska", rekao je Dell'olio za čijeg je govora jedna žena uhićena jer je iz gomile uputila nekoliko povika protiv govornika i cijelog prosvjeda.

Policija je tu ženu izvukla iz gomile i udaljila s trga.Idući govornik bio je reper Ante Cash koji je kazao da "ovdje vlada jad i glad, samo kod nas nije lako kad si mlad".

Prosvjed je završio oko 18,50, a Dell'ollio je zahvalio svima koji su se okupili, te pozvao na ponovno okupljanje ukoliko se na Markovom trgu na njih ogluše. Prosvjed je protekao bez većih incidenata.

FOTO: Igor Šoban

Fotogalerija

  • FOTO: Igor Šoban

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika