06.12.2008. / 13:41

Autor: Katarina Zorić

Rekacija na sinoćnji prosvjed

Čačić žali što se na prosvjedu nije okupilo više ljudi

"U slučaju Facebooka ipak se radi o strukturi stanovništva koja svoja nezadovoljstva ionako izražava na drugi način, a ne izlaskom na ulice", rekao je Čačić na HNS-ovoj prigodnoj podjeli božićne pšenice na Cvjetnom trgu

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić izrazio je danas žaljenje što jučerašnji Facebookov prosvjed nije uspio okupiti više sudionika. Vlastima je poručio da se ne trebaju zavaravati činjenicom da je izlaskom svega nekoliko tisuća ljudi na ulice akcija obezvrijeđena.

"U slučaju Facebooka ipak se radi o strukturi stanovništva koja svoja nezadovoljstva ionako izražava na drugi način, a ne izlaskom na ulice", rekao je Čačić na HNS-ovoj prigodnoj podjeli božićne pšenice na Cvjetnom trgu.

Čačić se osvrnuo i na aktualnu gospodarsku politiku rekavši da je premijer Sanader na gospodarskom planu potpuno izgubio kompas.

Ekonomski savjet je nazavo još jednom od hrvatskih izmišljotina, a izrazio je žaljenje što Sanaderu u tom savjetu "smokvin list predstavljaju kolege iz SDP-a".

„Taj savjet pokušava na jadan način imitirati nešto što je u ozbiljnim zemljama kvalitetna institucija. Tamo je to skup eksperata koji vladi koja ima strategiju i zna kuda ide definiraju taktiku, a u Hrvatskoj to nije slučaj“, rekao je predsjednik HNS-a.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika