07.12.2008. / 00:36

Autor: Ružica Đukić

Romina Knežić - Vjenčanje u rodnom gradu

Voditeljica Dnevnika na Novoj TV nakon četiri godine veze udala se za ruskog odvjetnika Sergeja Šitova okružena s pedesetak najbližih ljudi; ceremoniji vjenčanja, održanoj u opatijskoj Vili Angelini, te svadbenom slavlju u Hotelu Bristol nisu prisustvovale njezine kolege s televizije

Dvadesetosmogodišnja Romina Knežić, voditeljica Dnevnika Nove TV, prošle se subote udala za svog zaručnika, ruskog odvjetnika Sergeja Šitova. Vjenčanje kojem je prisustvovalo svega pedesetak uzvanika, najbližih prijatelja i članova obitelji održano je u opatijskoj Vili Angelini bez poznatih osoba i kolega Romine Knežić s Nove TV.
To ni ne čudi ako se zna da je Romina Knežić jako samozatajna te da je, prije nego što je Extra objavila kako se ta voditeljica Dnevnika udaje, malo tko od njezinih kolega znao da uopće ima dečka.
Novopečeni supružnici i njihovi gosti slavlje su nakon vjenčanja nastavili u Hotelu Bristol, a za bračno putovanje mladenci namjeravaju otputovati u Dubai.
Još nije poznato je li mlada voditeljica udajom promijenila svoje prezime ili će, poput brojnih drugih kolegica, zadržati svoje, na koje su se gledatelji već naviknuli.
Romina Knežić svog je supruga upoznala u rodnoj Opatiji. Tridesettrogodišnji Sergej Šitov, odvjetnik iz Moskve, prije četiri se godine doselio u Hrvatsku, i to blizu kuće današnje supruge. U tu će se vilu Sergeja Šitova ovih dana useliti i Romina Knežić.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Vezane vijesti

Mudra politika ne ponižava već ponižene radnike

Mudra politika ne ponižava već ponižene radnike

PONEDJELJAK, 30. TRAVNJA Na Pantovčak stižu zapovjednici vojno-redarstvene operacije "Bljesak". Prvi među jednakim junacima jedne od najznačajnijih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika