07.12.2008. / 00:39

Autor: Ružica Đukić

Marina Tucaković - Slomljena zbog gubitka sina

Autorica tekstova brojnih izvođača i članica žirija u \"Operaciji Trijumf\" doživjela je obiteljsku tragediju: njezin 24-godišnji sin Miloš pronađen je mrtav, a navodno se predozirao drogom; zbog toga je u jako lošem stanju, a upitan je i njezin nastavak karijere

Marina Tucaković, jedna od najpoznatijih autorica tekstova čije su pjesme pjevali brojni glazbenici s područja bivše Jugoslavije i jedna od članica žirija u reality-showu "Operacija Trijumf" početkom prošlog tjedna doživjela je veliku obiteljsku tragediju.
Njezin stariji sin, dvadesetčetverogodišnji Milan Radulović, kojeg Marina Tucaković ima u braku sa skladateljem i aranžerom Aleksandrom Radulovićem, nađen je mrtav u njihovoj obiteljskoj kući. Zbog toga prošlog ponedjeljka nije emitirana gala-večer "Operacije Trijumf" a neizvjesno je i hoće li ona nastaviti biti dio žirija u tom showu.
To je krajem prošlog tjedna na izvanrednoj konferenciji za tisak obznanio i Goran Stamenković, direktor produkcijske tvrtke Emotions koja proizvodi "Operaciju Trijumf", koji je izjavio:
“Nismo se čuli s Marinom tako da još uvijek ne možemo reći hoće li je itko mijenjati u žiriju, ali ako bude potrebno, imamo već dogovorenog novog trećeg člana.”
Nije precizirao o kome je točno riječ. Stav svih uključenih u produkciju reality-showa "Operacija Trijumf" je da je u ovim trenucima najvažnije psihičko zdravlje Marine Tucaković koje je dobrano narušeno smrću sina. Naime, kako tvrde prijatelji obitelji Tucaković-Radulović, Marina je u lošem stanju, ne razgovara s nikim, a u kuću u ulici Kneza Semberije u beogradskom naselju Vračar ne pušta ni najuži krug prijatelja.
Iako se prethodnih dana nagađalo kako je uzrok smrti Miloša Radulovića predoziranje drogom, još uvijek nije službeno potvrđena takva informacija. Njegovo je tijelo prošlog ponedjeljka u poslijepodnevnim satima pronašla njegova djevojka. Prema tvrdnjama srbijanskih medija, u njegovoj sobi nisu pronađeni nikakvi opijati a tijelo nesretnog mladića nije odavalo ni da je riječ o nasilnoj smrti. Njegovo tijelo prevezeno je u Vojno-medicinsku akademiju na obdukciju, a prošlog je četvrtka, uz nazočnost brojnih glazbenika koji su došli odati sućut roditeljima preminulog, sahranjen na beogradskom Novom groblju.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Vezane vijesti

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Na meti vandala: Ani Bebić u Beogradu razbili automobil

Pjevačica ujedno i sudionica showa "Operacija trijumf", Ana Bebić ostala je prilično iznenađena kada se vratila na jedno beogradsko parkiralište gdje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika