12.12.2008. / 14:33

Autor: Petra Horvat

Ubojstvo Ivane Hodak

Karamarko: "Sigurno ćemo pronaći ubojicu"

'Srpska policija je reagirala na brojne dojave građana o lokacijama Milovanovića, ali na žalost niti jedna nije urodila plodom', rekao je Dačić o tijeku potrage za ubojicom Ive Pukanića i Nike Franjića

Tomislav Karamarko, hrvatski ministar unutarnjih poslova, danas se u Zagrebu susreo sa srbijanskim kolegom Ivicom Dačićem, te su potpisali Memorandum o suradnji policija dviju susjednih država. Najavili su da će u okviru suradnje doći do razmjene policajaca, odnosno časnika za vezu. Hrvatska već ima svog časnika za vezu u Beogradu.

Ministar Karamarko je nakon potpisivanja izjavio da se intenzivno radi na ubojstvu Ivane Hodak, te da će ono sigurno biti riješeno.

Po pitanju srpske strane, Hrvatsku osobito zanima kako napreduje potraga za Željkom Milovanovićem, osumnjičenikom za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića. Srpska ga je policija tražila u Beogradu, Vojvodini i u blizini granice s Mađarskom.

"Srpska policija je reagirala na brojne dojave građana o lokacijama Milovanovića, ali na žalost niti jedna nije urodila plodom", rekao je Dačić.

Karamarko je rekao da su obje strane svjesne turbulentne situacije glede organiziranog kriminaliteta u regiji, te da zato potiču suradnju, izmjenu informacija i zajedničku borbu protiv kriminalaca koji ne poznaju granice i žive u Srbiji ili Hrvatskoj, a rade po Srbiji, Hrvatskoj ili BiH".

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika