13.12.2008. / 21:27

Autor: Ivana Matić

Interview

Danijela Trbović: Plesom ću zavesti novu ljubav

Iako ju je većina javnosti doživljavala kao favoritkinju ovogodišnjeg "Plesa sa zvijezdama", televizijska voditeljica ove je subote, unatoč najvećem broju bodova od strane žirija, ispala iz daljnjeg natjecanja; u intervjuu za Extru kaže kako joj je bilo teško vježbati tri sata dnevno za potrebe HTV-ova showa, otkriva kako joj je biti samohrana majka te priznaje da je nedavno ponovno počela primjećivati muškarce

Televizijska voditeljica Daniela Trbović, koja od 2004. godine vodi emisiju "Najslabija karika", za mnoge je bila jedna od favoritkinja ovogodišnjeg plesnog showa HTV-a "Ples sa zvijezdama", u kojoj joj je partner bio Nicolas Quesnoit. Međutim, unatoč najvećem broju glasova od strane žirija, ove je subote ispala iz daljnjeg natjecanja uoči samog finala. Tako će se za pobjedu u showu iduće subote boriti Mario Valentić i Ana Herceg te Zlata Muck i Ištvan Varga. Nastupom u ovom HTV-ovu showu, Danijela Trbović dobila je simpatije šire javnosti te pokazala sasvim novo lice. Nedavno je izdavačka kuća Profil izdala i njezinu knjigu "Hrvatica, majka, katolkinja, nepušačica...", koja je zapravo zbirka kolumni koje Daniela Trbović piše za dnevne novine Novi list. Pričajući o knjizi, odnosno o svojim kolumnama, Daniela kaže kako u njima isprepleće zbivanja iz svog privatnog života s komentarima događaja iz hrvatskog javnog života, a za Extru je priznala kako je nedavno počela ponovno primjećivati muškarce.
EXTRA: Nekoć ste se aktivno bavili plesom, što se baš često ne spominje u vašoj biografiji.
- Da, ali ne plesom ovoga sportskog tipa. Cijelo djetinjstvo sam plesala balet. U jednoj fazi života bila sam u podmlatku Studija za suvremeni ples. Od tada je prošlo gotovo četvrt stoljeća. No, to su stvari koje mi puno koriste u ovim latino-američkim i klasičnim plesovima. Iako je riječ o sasvim drugoj vrsti plesa, umjetnosti i tehnika.
EXTRA: Jeste li kao balerina nastupali u nekim ozbiljnim predstavama?
- U Karlovcu smo mi djevojčice imale godišnje produkcije i sudjelovale u predstavama dramskog i baletnog studija. Obvezni su bili nastupi za Novu godinu. To mi je ostalo u super sjećanju. Radili smo tom prilikom predstave koje su gledale sve škole i naši vršnjaci iz cijele Karlovačke županije. To je bilo kao na Broadwayu. Nastupali smo svaki dan. Taj period mi je krasan dio djetinjstva, uz karlovačko kazalište Zorin dom i gospođu Branku Podvorac, našu baletnu pedagoginju. Ansamblu Studija za suvremeni ples pridružila sam se za vrijeme studija medicine u Zagrebu, kako bih održavala neku kondiciju i zato što volim ples. Život me kasnije odveo u nekom drugom smjeru, ali sam dvije sezone nastupala kao dio ansambla u nekim predstavama kazališta Komedija.
EXTRA: Jeste li se razveselili ponudi svoje matične kuće HTV kad su vam ponudili nastup u showu?
- Činilo mi se prije nemogućim zbog drugih obveza, ali ove godine sam se stvarno tome razveselila. Bio je i krajnji čas s obzirom na to da mi vrijeme istječe iz godine u godinu. Dugo radim "Najslabiju kariku" i paše mi da sam se okušala u nečem drugom.
EXTRA: Tri sata dnevno vježbate. Kako izdržite taj tempo?
- Trudim se. Dva sata bez problema izdržim, ali nakon toga mi već koncentracija počinje popuštati.
EXTRA: Vaš plesni partner Nicolas Quesnoit rekao je da ga podsjećate na njegovu suprugu. Po čemu to?
- Upoznala sam Kseniju i ona je jako fina mlada djevojka. Ima svoje mišljenje i brani svoje stavove, zna upotrebljavati jezik. Ne samo u francuskom poljupcu, već i u svakodnevnim situacijama. Valjda ga je to asociralo.

CIJELI INTERVIEW PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU EXTRE

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika