16.12.2008. / 12:32

 

Žagrebačka županija

Raspisan natječaj za dodjelu potpore turizmu

Natječaj je otvoren do 16. siječnja 2009., a ukupna predviđena vrijednost bespovratnih financijskih potpora iznosi milijun kuna. Više informacija na telefonski broj 01/6009 421

Zagrebačka županija raspisala je danas natječaj za dodjelu bespovratnih financijskih potpora za iduću godinu, ukupne predviđene vrijednosti milijun kuna, za organiziranje manifestacija na području županije kojima će se poticati razvitak turističke djelatnosti, priopćeno je iz Ureda župana.

Natječaj je otvoren do 16. siječnja 2009. godine, a tekst natječaja i prijavni obrazac nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije (www.zagrebacka-zupanija.hr). Više informacija može se dobiti i na telefonskom broju 01/60 09 421.

Uz prijavni obrazac za natječaj, obavezno je priložiti program, organizacijski i financijski plan manifestacije s podacima o organizatoru i suorganizatorima, temi manifestacije i podrobnijim prikazom i argumentacijom okolnosti koje utječu na vrednovanje same manifestacije, navodi se u priopćenju.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić ističe da je, prema trenutnom prijedlogu proračuna Zagrebačke županije za iduću godinu, za organizaciju turističkih manifestacija značajnih za županiju predviđeno milijun kuna bespovratnih sredstava. Konačnu će odluku o iznosu, kao i cjelokupnom proračunu, donijeti Županijska skupština na sjednici u četvrtak 18. prosinca.

U trenutnom prijedlogu proračuna za 2009. godinu za turizam je predviđeno 4,8 milijuna kuna.

U priopćenju se podsjeća da je Zagrebačka županija u 2008. za turizam osigurala više od 3 milijuna kuna - po milijun kuna za kapitalne pomoći seljačkim turističkim gospodarstvima, za sufinanciranje projekata Turističke zajednice Zagrebačke županije te za organizaciju turističkih manifestacija, dok je za programe edukacije pružateljima turističkih usluga osigurano 90 tisuća kuna. (Hina)

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika