17.12.2008. / 12:36

Autor: Branimir Lozej

Eduardo da Silva u prvoj utakmici pogodio vratnicu

Trener Arsenala Arsene Wenger očekuje kako će Eduardo bit još bolji i brži nego što je bio. Engleski mediji nagađaju kako će Eduardo zaigrati na ovotjednom derbiju s Liverpoolom, ali ostali misle kako će za prvu momčad bit spreman oko Božića ili Nove godine.

Eduardo da SilvaEduardo da SilvaNakon teške ozljede i loma noge na prvenstvenoj utakmici s Birmingham Cityjem 23. veljače ove godine, na terene se nakon deset mjeseci vratio Arsenalov napadač Eduardo da Silva. Ovaj je hrvatski reprezentativac odigrao jedno poluvrijeme u utakmici sedmog kola Premier lige jug za rezervne protiv Portsmoutha. Arsenal je pobijedio 2:0.

Trener Arsenala Arsene Wenger očekuje kako će Eduardo bit još bolji i brži nego što je bio. Engleski mediji nagađaju kako će Eduardo zaigrati na ovotjednom derbiju s Liverpoolom, ali ostali misle kako će za prvu momčad bit spreman oko Božića ili Nove godine. Eduardo, poznatiji u medijima kao i Dudu, nije zabio gol na utakmici, ali je imao nekoliko izglednih šansi. Najbolja od njih bila pred kraj prvog poluvremena kada je da Silva primio loptu na rubu šesnaesterca, pucao i pogodio prečku. Drugo poluvrijeme nije igrao jer se žalio na bolove u desnoj loži.
“Jako sam sretan što sam se vratio! Bilo je planirano da odigram prvo poluvrijeme. Osjećam da me zadnja loža pecka, ali sve ide kako treba”, rekao je Dudu u intervjuu za Arsenal TV. Dodao je i kako mu nedostaje Hrvatska i kako jedva čeka vratiti se i igrati za reprezentaciju. Nije samo Eduardo sretan što se vratio, tako misle i svi njegovi suigrači iz Arsenalove prve momčadi.

“Dudu nam treba! Ima poseban način igre koji se ne može usporedit ni sa kim drugim. Nakon svega što mu se dogodilo on se i dalje kreće na isti način, a to je savršeno!”, rekao je Duduov suigrač Robin van Persie za Arsenal TV.

Vezane vijesti

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Eduardo: Španjolska bi bila zastrašujuća i da u napadu igra Ramos

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Eduardo da Silva priznao je u izjavi za Marcu koliko je impresioniran europskim i svjetskim prvacima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika