18.12.2008. / 16:33

Autor: Nacionalova redakcija

Ćorluka privatnim avionom doletio na koncert Mile Kitića

Obrambeni igrač engelskog Tottehanam toliko luduje za bonaskim pjevače narodnjačke glazbe da je zbog njegovog nastupa, u jeku nogometne sezone, privatnim avionom doputovao u Zagreb

Vedran Ćorluka i Mile KitićVedran Ćorluka i Mile KitićČini se kako nogometaši jednostavno ne mogu odoljeti narodnjačkim hitovima bosanskog pjevača Mile Kitića. Naime, nakon što je prošle godine Ivan Rakitić suspendiran jer se nakon utakmice s Eintrachtom do ranih jutarnjih sati zabavljao uz glazbu folk zvijezde, njegov primjer navodno je ovih dana slijedio i Vedran Ćorluka.

Neslužbeno doznajemo kako je novi obrambeni igrač engelskog Tottenhama u jeku sezone, samovoljno uzeo kratki odmor kako bi privatnim avionom doputovao u Hrvatsku na koncert Mile Kitića u zagrebačkom Diamond klubu!

Društvo mu je, navodno, pravio još jedan nogometaš Ognjen Vukojević koji je na dužem odmoru u Hrvatskoj. Ognjen je ipak nakratko ostavio djevojku, misicu Andreju Ćupor, koja se kod kuće oporavlja od nedavne operacije sinusa, kako bi se zabavio s kolegom.

Što o Ćorlukinom potezu misli Redknapp, novi trener Tottenhama, još se ne zna, no imajući u vidu njegovu ambicioznost, moguće je da Ćorluki priušti malo duži odmor-na klupi!

Zlobnici bi dodali kako to nogometašu vjerojatno ne bi teško palo kada bi uza se ima mp3 player s hitovima, dakako, Mile Kitića.

Inače, veliki ljubitelji Mile Kitića su i Ante i Simona Gotovac, koji su također uživali na koncertu, a Slađi iz Malnarove "Noćne more" pjevač je toliko razgalio dušu da se popela na šank i plesala.

Vezane vijesti

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Ćorluka: Španjolska i Njemačka favoriti, Švedska iznenađenje

Hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka dao je intervju za eminentni nogometni portal Goal.com u kojem je analizirao Euro u Ukrajini i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika